STADIONUL DE ATLETISM VA FI RENOVAT! Suprafaţa va fi omologată FRA

0
114

Suprafata stadionului de atletism va fi refăcută, iar arena va beneficia si de o tribună, întregul complex urmând a fi omologat de Federatia Română de atletism pentru întrecerile interne. Această decizie apartine Primăriei Buzău si este o urmare a rezilierii contractului cu Federatia Română de Fotbal, cea care urma să beneficieze gratuit de stabilimentul sportiv prin Centrul de Excelentă „Tricolor 11” de la Buzău.
Retragerea Primăriei Buzău din contractul de asociere cu Federaţia Română de Fotbal a făcut ca suma pe care municipalitatea trebuia să o acorde anual către Centrul de Excelenţă „Tricolor 11” să fie redirecţionată către reabilitarea stadionului de atletism de la marginea oraşului, un proiect din care foarte mulţi buzoieni vor avea de profitat.
Autorităţile locale vor face eforturi ca stadionul să fie omologat cel puţin de către Federaţia Română de Atletism pentru a putea găzdui întreceri interne.
Valoarea totală a investiţiei este de 400.000 de euro, iar debutul lucrărilor este programat pentru primăvara anului viitor.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ