STAGIUNE NOUĂ LA TEATRUL “GEORGE CIPRIAN”

0
248

Teatrul “George Ciprian” pregăteşte o nouă stagiune. După o lungă perioadă de inactivitate, actorii revin pe scena teatrului buzoian cu o premieră. Atât spectacolul de debut al stagiunii, cât şi celelalte piese incluse în program sunt adaptate condițiilor epidemiologice.
În mai puţin de două săptămâni Teatrul George Ciprian își redeschide porțile pentru public. Reprezentanţii teatrului anunţă că noua stagiune începe din data de 10 octombrie cu spectacolul “Faza Lungă” în regia lui Octavian Jighirgiu, o comedie, cea mai recentă premieră a Teatrului George Ciprian. Programul include şi alte piese, iar spectacolele puse în scenă vor fi adaptate regulilor impuse de autorităţile sanitare, în cotextul pandemiei de Covid 19.
Reprezentanţii teatrului au pregătit măsuri specifice perioadei de pandemie pentru a preveni infectarea spectatorilor cu noul coronavirus.
Sala de spectacole a teatrului va putea fi ocupată în proporţie de 50 la sută din capacitate, între spectatori fiind lăsat un scaun liber. Publicul va purta, obligatoriu, mască încă de la intrarea în clădirea teatrului şi au fost pregătite căi separate de de acces şi de ieşire. De asemenea scaunele vor fi dezinfectate cu substanţe biocide avizate de Ministerul Sănătăţii iar aerul din sală va fi sterilizat după fiecare reprezentaţie. Tot ca măsură de precauţie, biletele se vor vinde numai on-line.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ