START VOT !

0
89

Buzoieni sunt așteptați, astăzi , să votezeîntr-una din cele 426 de secții de votare existente in județ.Cetățenii sunt chemați să voteze reprezentanții în Parlamentul European și, tot în această zi, pot răspunde și celor două întrebări pe probleme de justiție adresate de președintele României la referendumul național.
Pe raza județului Buzău, sunt deschise 426 de secții de votare, unde sunt așteptați cei aproximativ 385.000 de cetățeni cu drept la vot. Aceștia trebuie să aleagă reprezentanții în Parlamentul European și să-și exprime răspunsurile la întrebările referendumului pe probleme de justiție adresate de președintele României, Klaus Iohanis. Buzoienii au fost prezenți încă de la prima oră la secțiile de votare, dornici să-și exercite dreptul la vot.
Alegătorii sunt așteptați să-și exprime votul pâna la ora 21:00. Procesul de votare se desfășoară în aceleași secții, cu aceleași ștampile cu mențiunea VOTAT, pe cele trei buletine de vot, respectiv unul pentru alegerile europarlamentare și două pentru întrebările referendumului.

DANIEL VASILE/ANDREI METELEANU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ