STAȚIUNEA SĂRATA MONTEORU, LUATĂ CU ASALT DE TURIȘTI! Apa sărată și soarele, atracția week- endului

0
3779

Stațiunea Sărata Monteoru a fost luată cu asalt de turiști pe parcursul acestui weekend. Pentru că se află la mai puţin de 20 de kilometri de Buzău şi la numai o oră de mers cu maşina din Bucureşti, mulţi dintre turişti au venit din Capitală. Numeroasele piscine puse la dispoziție de pensiuni, dar și bazele de tratament balnear, toate așezate într-un cadru natural de excepție, au atras până și vizitatori străini. Mulți dintre ei au lăsat Litoralul Mării Negre pentru un weekend liniștit la Monteoru, unde te poți bucura în același loc de apă curată, soare și zone răcoroase.
Staţiunea deţine numeroase bazine alimentate din izvoare subterane şi dintr-un foraj adânc de 150 de metri. Monteoru este renumită pentru băile sărate şi curele cu nămol. Tot aici se mai află o unitate de tratament balnear a Ministerului Muncii, motiv pentru care, în acest weekend, o parte din turiști au ales stațiunea pentru efectele benefice ale apei sărate.
Costul unui bilet de intrare la un ștrand sau la piscină variază între 10 şi 20 de lei de persoană, iar cazarea nu depăşeşte 100 de lei pe noapte la pensiunile din zonă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ