„STEJĂREI” DE VIITOR! Performanţe notabile pentru puştii Stejarului

0
49

Dacă evolutia seniorilor a avut de suferit în ultima perioadă, micutii clubului de rugby din Buzău merg din ce în ce mai bine. Oficialii echipei Stejarul sunt multumti atât de activitatea grupelor de juniori republicani, cât si de cei mai mici sportivi ai clubului. Jocul bun al pustilor din Parcul Tineretului nu a trecut neobservat, cei mai buni fiind selectionati în echipele reprezentative.
Stejarul Buzău vrea să îşi clădească următoarea echipă din Divizia Naţională de Rugby pe seama tinerilor din propria curte. Buzoienii se bazează pe jucătorii din propria pepinieră pentru a îşi asigura schimbul de generaţii.
Clubul din Parcul Tineretului are foarte mulţi tineri de perspectivă. Drept dovadă interesul cluburilor din Capitală faţă de puştii buzoieni. Totodată, centrul juvenil al grupării din Buzău furnizează constant jucători către echipele naţionale de tineret.
Microbiştii buzoieni au întâlnire cu rugby-ul, duminică, de la ora 10.00, atunci când Stejarul Buzău va întâlni pe arena „Prinţul Ghica” formaţia CSM Bucovina Suceava, în cadrul etapei a X-a din Divizia Naţională de Seniori.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ