STEJARUL BUZĂU, LOCUL 3 ÎN DNS! Buzoienii au câştigat finala mică a campionatului

0
75

Stejarul Buzău si-a adjudecat locul trei în actuala stagiune a Diviziei Nationale de Seniori. Buzoienii au învins în Capitală, pe stadionul „Arcul de Triumf” formatia Stiinta Petrosani cu 17 la 14, în finala mică a Diviziei Nationale de Seniori. În finala mare, CS Năvodari a pierdut surprinzător întâlnirea cu Bucovina Suceava, scor 26 la 25.
Stejarul Buzău a învins Ştiinţa Petroşani în finala mică a Diviziei Naţionale de Seniori. Meciul s-a disputat sâmbătă, pe arena „Arcul de triumf” din Bucureşti şi a fost adjudecat de buzoieni după 17 la 14.
„Pentru rugby-ul buzoian este o mare performanţă, având în vedere toate condiţiile deosebite de grele pe care le-am traversat în actualul campionat. Ce este de remarcat, faptul că de un an şi jumătate în care am evoluat, am pierdut doar patru meciuri. Tot în ultimul an şi jumătate am realizată performanţă, câştigând Cupa României şi ocupând locul trei.”
Conducătorul buzoienilor este mulţumit de evoluţia rugbiştilor antrenaţi de Costică Merşoiu, care au reuşit în stagiunea recent încheiată să câştige Cupa României DNS şi să încheie campionatul pe locul trei.
„Important este că ne-am atins obiectivele. Important este că am intrat în play-off. Important este că echipa chiar dacă a suferit de plecarea a opt jucători, care au plecat fie la muncă în străinătate, fie s-au restras sau au plecat la alte echipe, am reuşit să obţinem aceste rezultate. Suntem cea mai săracă echipă din campionat, ultimii la posibilităţi materiale, dar printre primii la rezultate pe teren.”
În finala mare a Diviziei Naţionale de Seniori, CS Năvodari a pierdut cu 26 la 25 confruntarea cu Bucovina Suceava. În urma succesului surprinzător, gruparea din Moldova a promovat în Superliga Naţională. Noua stagiune va începe în luna septembrie.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ