Stimulente pentru medici! Aglomerația de la UPU va lua sfârșit

0
60

Încă un stimulent acordat de Consiliul Judetean pentru medicii care aleg să profeseze în Spitalul Judetean Buzău. 2900 de lei timp de 6 luni cu conditia ca medicii să îsi desfăsoare activitatea in unitatea spitalicească minim 2 ani. Măsura luată de autorități vine pentru a diminua criza de personal pe care o traversează Spitalul Judetean de câtiva ani buni.
Luna viitoare, Spitalul Județean Buzău va organiza un alt concurs pentru ocuparea unor posturi de medici și farmaciști. Este cel de-al treilea concurs pe care cea mai mare unitate spitalicească din județ îl organizează de la începutul anului trecut. Pentru a-i atrage pe medici să profeseze la Buzău, Consiliul Județean le va acorda medicilor specialiști mai multe stimultente financiare.
O dată rezolvată problema personalului specializat mai rămîne dotarea spitalului și modernizarea spațiilor în care medicii își desfășoară activitatea. Reprezentantii Consiliului Județean spun că o prioritate este modernizarea Unității de Primiri Urgențe.
Spațiul mic și aglomerația de la UPU este de notorietate. Responsabilii din administratia judeteană spun că vor să construiască un spațiu extins destinat
urgențelor medicale în curtea Spitalului Județean.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ