Stimulente pentru medici! Angajările continuă la Spitalul Judeţean Buzău

0
89

Consiliul Judeţean Buzău stimulează performanţa şi dorinţa de a lucra în cadrul Spitalului Judeţean cu precădere în secţiile cu deficit de personal. În cadrul şedinţei consiliului programată mîine dimineaţă, aleşii judeţeni vor trebui să îşi dea acordul asupra acordării unor stimulente financiare pentru un număr de 10 medici nou angajaţi. În acelaşi timp cea mai mare unitate spitalicească din judeţ continuă angajările de personal.
Consilierii judeţeni vor trebui să îşi dea acordul mîine asupra unei hotărîri prin care 10 medici nou angajaţi în Spitalul Judeţean Buzău vor beneficia de stimulente financiare. Este vorba despre două salarii minime brute pe ţară pentru o perioadă de 6 luni de la data angajării.
Stimulentele sunt acordate cu precădere medicilor angajaţi în secţiile deficitare. Ajutoarele băneşti au rolul de a atrage specialiştii către o carieră în cadrul celui mai mare spital din judeţul Buzău. În prima parte a anului curent cinci medici au fost angajaţi pentru a completa secţiile care s-au confruntat cu lipsa personalului specializat.
Iar angajările nu s-au oprit…
Postul este disponibil pentru o perioadă de şase luni.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ