STRADA VIILOR, ASFALTATĂ DUPĂ PAȘTI! Lucrările sunt în toi

0
207

Vesti bune pentru buzoieni de pe strada Viilor. După Paste, reprezentantii Primariei dau asigurari ca macadamul de pe aceasta strada va fi inlocuit cu un covor asfaltic.
Stradă doar cu numele, Viilor din cartierul Dorobanți II a fost de-a lungul timpului exponenta celor mai proaste artere din municipiul Buzău. Nu degeaba autoritățile locale au numit-o prioritatea nr.1 în programul de reabilitare. Pentru cetățenii din zonă, cizmele au fost un accesoriu nelipsit după fiecare ploaie, iar curțile se inundau rapid din cauza canalizării prea ridicate. Din toamna anului trecut, au început lucrările de proiectare, iar astăzi pe Viilor s-a trecut la reabilitarea efectivă.
Întreaga lucrare de asfaltare s-ar putea întinde pe durata unei luni întregi.
Buzoienii care locuiesc pe această arteră așteaptă de 60 de ani asfaltarea străzii Viilor.
Asemenea străzii Viilor, în municipiul Buzău mai există încă aproximativ 50 de artere de pătmânt. Toate vor fi reabilitate din bani Primăriei anul acesta. Un alt proiect major în infrastructură va fi realizat din fonduri europene și presupune modernizarea marilor străzi și bulevarde din oraș, cu precădere cele pe care se desfășoară transportul în comun de persoane.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ