STRATEGIA COMPANIEI DE APĂ, MODIFICATĂ! Investițiile, redirecționate

0
113

Tensiunile dintre Primărie si Compania de Apă par să se mai domolească. Pe lângă decizia unanimă de a elimina taxa pe apă de ploaie, reprezentantii Asociației de Dezvoltare 2008 vor să ajungă la un consens legat de directionarea banilor către investitii. Primarul Toma exclude modernizarea Hotelului Crâng si vrea să elimine cresterile salariale.
În cadrul ședinței Asociației de Dezvoltare Intercomunitară 2008 s-a decis eliminarea taxei pe apă meteorică. Următorul pas este convocarea Adunării Generale Ordinare la Compania de Apă pe data de 6 februarie. La ședința programată pentru luna viitoare, se va lua în discuție modificarea prețului la apă și modificarea strategiei de dezvoltare a Companiei de Apă.
Primarul este decis să nu investeasă niciun ban în reamenajarea Hotelului Crâng, cel care urma să devină sediul Companiei de Apă. Totodată, bugetul de venituri și cheltuieli prevedea și o creștere a bonusurilor pentru management cu 25 de procente, măsură pe care edilul speră să o elimine din strategia Companiei.
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Companiei de Apă este programată pe 6 februarie, atunci când este așteptată o nouă ședință tensionată între primarul Toma și directorul Ionel Tescaru.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ