Străzi cu nume noi

0
66

Primăria va schimba denumirile a aproximativ 30 de străzi din municipiul Buzău. Hotărârea a fost luată săptămâna aceasta, în şedinţa Consiliului Local Municipal. Cei care locuiesc pe străzile respective, vor fi nevoiţi să îşi schimbe şi cărţile de identitate.
Aproximativ 30 de străzi din municipiul Buzău vor avea denumiri noi, a decis Consiliul Local Municipal. Ele vor purta numele unor personalităţi buzoiene, ori care au avut într-un fel sau altul, legătură cu Buzăul. Nu toţi consilierii locali văd cu ochi buni modificările de denumiri, pentru că sunt făcute, spun ei, în prea mare viteză, iar cetăţenii vor întâmpina dificultăţi, odată cu schimbarea adreselor.
Primarul Constantin Toma a insistat, însă, că şi aceste schimbări ale denumirilor de străzi fac parte din planul de înnoire a Buzăului.
Locuitorii acestor străzi au la dispoziţie 30 de zile să îşi preschimbe cărţile de identitate cu noua adresă, fără să plătească niciun leu. După această perioadă, solicitanţii vor achita taxele prevăzute de către administraţia locală.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ