Subprefect pe vreme de proteste

0
16

Gabriel Ilie despre problemele colegilor polițiști
Abia numit în funcție, noul subprefect Gabriel Ilie, care a activat în mai multe structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, va trebui să se confrunte începând de luni cu întrebările și doleanțele sindicaliștilor. Atât polițiștii, profesorii cât și angajații din sistemul sanitar anunță mișcări de protest, nemulțimiți de salarizare.
Subprefectul Gabriel Ilie, fostul șef al Serviciului Județean Anticorupție, care a ocupat mai multe posturi în structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, a vorbit despre problemele cu care se confruntă foștii săi colegi polițiști. În pragul unor proteste care se anunță de lungă durată, reprezentantul Prefecturii Buzău a anunțat că își dorește o rezolvare cât mai urgentă.
Subprefectul Gabriel Ilie a precizat că își dorește echitate iar polițiștii, cadrele didactice sar și celelalte categorii socio-profesionale să fie răplătite pe măsura activității depuse și a rezultatelor.
Râmniceanu Gabriel Ilie a fost ofițer anticorupție dar este cunoscut și ca un bun cântăreț de folk fiind câștigătorul unui concurs organizat la nivelul Ministerul Afacerilor Interne.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ