Subprefectul nu demisionează

0
136

Leonard Dimian, subprefectul judeţului Buzău, susţinut de ALDE, nu demisionează. El spune că, în calitate de înalt funcţionar public, nu este obligat, deocamdată, să părăsească funcţia şi că o decizie va fi luată în urma unei analize a conducerii partidului, la nivelul fiecărei organizaţii, în parte.
Subprefectul Leonard Dimian, rămâne în continuare în funcţie, după ce ALDE, partid ce l-a propus şi instalat la Prefectură, a ieşit de la guvernare. El invocă statutul de înalt funcţionar public pe care l-a dobândit la începutul lunii trecute, odată cu numirea pe postul de subprefect şi spune că procedurile sunt diferite faţă de cele aplicabile în cazul miniştrilor şi secretarilor de stat în ceea ce priveşte demisia. O decizie, în privinţa activităţii sale în cadrul Prefecturii, urmeză să fie luată totuşi, în perioada următoare.
Ca să întărească decizia de a nu demisiona, deşi conducerea partidului a cerut acest lucru demnitarilor pe care i-a propulsat în funcţii, subprefectul, de Buzău spune că lucrurile stau diferit în teritoriu, faţă de situaţia la nivel central. Leonard Dimian aşteaptă acum o analiză punctuală pe fiecare organizaţie.
Leonard Dimian, a ajuns numărul 2 în conducerea Prefecturii susținut de ALDE. El a fost numit în funcţia de subprefect la începutul lunii iulie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ