Sucuri, bune de băut

0
108

Apele minerale şi sucurile aflate, pe rafturile magazinelor sunt bune pentru consum. La fel şi îngheţata şi preparatele din carne, produse uşor perisabile în timpul verii. Controalele efectuate în această perioadă de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor nu au scos la iveală nereguli grave în ceea ce priveşte comercializarea acestor genuri de produse.
În perioada estivală comisarii de la Protecţia Consumatorilor desfăşoară mai multe acţiuni specifice prin care urmăresc modul în care sunt depozitate şi comercializate produsele ce se pot altera uşor din cauza căldurii. Controale s-au defăşurat de la începutul verii şi la agenţii economici care vând apă minerală şi băuturi răcoritoare, îngheţată, produse lactate şi preparate din carne.
Rezultatele controalelor inspectorilor OPC sunt îmbucurătoare pentru consumatori, deoarece nu au fost găsite nereguli grave.
Dat fiind că ne aflăm în plin sezon torid al perioadei estivale, marcat de o creștere considerabilă a consumului de băuturi răcoritoare și apelor minerale, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor anunţă că va continua verificările în domeniul acestor categorii de produse, la nivelul întregii țări.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ