SURPRIZE LA TEATRU

0
62

Consiliul Județean Buzău a continuat evenimentele pregătite pentru luna Decembrie. Moș Nicolae a venit la Teatrul George Ciprian cu multe surprize pentru cei mici.
De Moș Nicolae, Consiliul Județean a continuat cu surprizele pentru cei mici. Un alt eveniment din cadrul programului „Decembrie Magic” s-a desfășurat vineri, la Teatrul George Ciprian, unde pentru cei mici, Moș Nicolae a venit cu multe daruri, dar și cu spectacolul „Prințesa și cocorii.” Sala teatrului a fost neîncăpătoare pentru numărul copiilor veniți la spectacol.
În județul Buzău, programul de sărbători a debutat cu Ziua Națională şi este în plină desfășurare. După ce, joi seară a avut loc aprinderea iluminatul festiv la Monteoru, iar astăzi manifestările au continuat la Teatrul George Ciprian, urmează alte surprize cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Ca în fiecare an, pe 17 decembrie, Moș Crăciun va veni la Muzeul Județean. Pe lângă acestea, copiii se vor putea bucura de povești cu Moș Crăciun sau Mic Dejun cu Moș Crăciun, acestea fiind câteva dintre evenimentele viitoare pregătite de Consiliul Județean în luna Decembrie.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ