Surprize, surprize…la definitivat! 30 de note peste 9.00

0
50

Dupa ce au trecut prin emotiile examenului de definitvat, dascalii buzoieni au primit si rezultatele . S-au pregatit foarte bine iar asta s-a vazt in notele bune pe care le-au obtinut. Astfel, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean anunta ca judetul Buzau a obtinut un procent peste media pe tara.
134 de profesori din judetul Buzau au sustinut examenul de definitivat. După susținerea probelor, mai bine de jumătate dintre dascalii care s-au inscris au reușit să obțină nota minimă de promovare. Rezultatele i-au luat prin surprindere chiar și pe cei din conducerea Inspectoratului Școlar Județean Buzău.
Și nu a fost o întîmplare, spun reprezentanții inspectoratului asta pentru că un sfert dintre cei care au promovat examenul au luat note peste 9.00
Candidații care au obținut medii peste 8 dobandesc dreptul de practică în învățămîntul preuniversitar. Rezultatele finale ale definitivatului, după soluționarea constestațiilor, se vor afișa la centrele de examen și pe definitivat.edu.ro duminică, 30 aprilie, iar validarea rezultatelor examenului prin ordin de ministru are ca termen-limită data de 22 mai.
Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ