SUSŢINERE PENTRU ÎNVĂŢĂMÂNTUL TEHNIC

0
66

Consiliul Judeţean susţine financiar dezvoltarea învăţământului tehnologic. În şedinţa de astăzi, aleşii judeţeni au votat încheierea unui parteneriat cu Inspectoratul Şcolar prin care se acordă finanţare pentru formarea unor cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil”.
În şedinţa ordinară de astăzi consilierii judeţeni au aprobat încheierea unui parteneriat cu Inspectoratul Şcolar pentru derularea proiectului „Calitate în învăţământul tehnologic din judeţul Buzău”. Concret, Consiliul Judeţean îşi asumă o cofinanţare în valoare de 4 500 de lei pentru finanţarea formării a două cadre didactice de la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” din municipiul Buzău. Este un mic ajutor financiar, spune preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, menit să sprijine formarea de meseriaşi, de care este atâta nevoie pe piaţa muncii.
Legat tot de învăţământul tehnic, preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că a propus autorităţilor locale ca liceul tehnologic din Pătârlagele, unitate de învăţământ cu rezultate slabe la examenul de Bacalaureat , să fie transformat în şcoală profesională.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ