SUTE DE BUZOIENI, VACCINAŢI

0
44

Debut promiţător al etapei a doua a campaniei de vaccinare anti-Covid la Buzău. În prima zi 470 de persoane s-au prezentat la centrele amenajate în judeţ şi s-au imunizat. În cele 5 centre funcționale, numărul de vaccinări a fost mai mare decât cel estimat, depășindu-l pe cel al programărilor făcute în prealabil.
Sute de buzoieni au reușit să se programeze, şi să se vaccineze anti-Covid, la începutul etapei a doua a campaniei, deşi au fost probleme legate de funcționarea platformei on-line. Coordonatorul campaniei de vaccinare la nivel judeţean, subprefectul Adina Moiseanu, a precizat că s-a ajuns la 470 de persoane vaccinate în prima zi, datorită faptului că la centre s-au prezentat și mulți buzoieni care nu aveau programare.

“Am fost plăcut surprinsă să constat că, așa cum s-a întâmplat și în prima etapă a campaniei, și de data aceasta, s-au prezentat voluntar, în centrele de vaccinare, mai multe persoane față de cele programate prin intermediul platformei online.
Este evident că mesajul de mobilizare al nostru, al Instituției Prefectului Județului Buzău, dar și al Guvernului României, a fost înțeles de tot mai mulți dintre buzoieni, lucru care ne bucură foarte mult pe noi, cei care suntem responsabili de organizarea campaniei de vaccinare la nivelul județului”, a scris pe pagina sa de Facebook, subprefectul Adina Moiseanu.
Coordonatorul campaniei de la Buzău a mai transmis că vaccinarea este calea cea mai sigură pentru oprirea pandemiei și întoarcerea la normalitate, așa cum a fost în cazul tuturor molimelor care au fost eradicate de-a lungul timpului cu ajutorul vaccinurilor. Împreună cu respectarea măsurilor de protecție, imunizarea prin vaccinare reprezintă cea mai rapidă și sigură soluție pentru a reveni la viața de dinaintea pandemiei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ