SUTE DE POLIŢIŞTI, ÎN STRADĂ

0
31

Aproximativ 200 de poliţişti buzoieni se vor afla pe stradă, în zilele acestea, astfel încât sărbătorile de iarnă să se desfăşoare în condiţii de siguranţă. Poliţiştii, în uniformă sau în civil, vor fi prezenţi în toate zonele aglomerate, unde obişnuiesc să acţioneze hoţii.
În perioada sărbătorilor de iarnă, efectivele de poliţişti care vor fi în stradă vor fi suplimentate. Ei se vor afla în zonele aglomerate şi vor acţiona pentru evitarea furturilor. Dispozitivele de siguranţă publică au ca prioritate descurajarea celor predispuşi la comiterea de fapte antisociale în perimetrul stradal, în special în zonele aglomerate şi locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă: târguri, oboare, pieţe.Totodată, poliţiştii acţionează pentru combaterea infracţiunilor ce s-ar putea comite pe fondul aglomeraţiei, anume furturi din buzunare, genţi ori sacoşe, precum şi pentru depistarea şi luarea măsurilor faţă de persoanele care comit infracţiuni cu violenţă.
Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să evite pe cât posibil deplasarea cu maşina în zonele aglomerate. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost constituite rezerve de intervenţie, atât pentru situaţii deosebite generate de fenomenele meteorologice, cât şi pentru alte evenimente deosebite. Măsurile speciale vor fi menţinute pe toată perioada Sărbătorilor de iarnă, până pe 7 ianuarie.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ