TABLOU FEERIC

0
181

Buzăul a îmbrăcat haine de sărbătoare, în această seară. Oficial a fost deschis Târgul de Crăciun din centrul orașului și toate luminițele montate pe străzi au fost aprinse. Din această seară și până pe 24 decembrie vor avea loc și spectacole în Piața Daciei. Pe lângă artiști locali, organizatorii vor aduce în fața publicului și câte un nume important.
Târgul de Crăciun din Buzău, organizat de Primăria Municipiului Buzău, a fost deschis oficial, în această seară. Iluminatul festiv montat în toate zonele orașului a fost aprins prin apăsarea butonului de către copii.
Piața Daciei a devenit un magnet pentru buzoieni. Unii dintre ei vin să cumpere diferite produse specifice sărbătorilor, alții vin la patinaj.
Astăzi s-a dat startul oficial al distracției de sărbători pentru că, până pe 24 decembrie, atmosfera de sărbătoare a târgului va fi întreţinută prin evenimente diverse, de la spectacole folclorice şi dansuri tradiţionale, până la concerte de colinde şi ateliere creative pentru copii, ce se vor desfăşura în faţa Primăriei Buzău.
După acest eveniment, urmează deschiderea Orășelului Copiilor, care va avea loc pe 21 decembrie, în Parcul Crâng.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ