TÂLHARI, DUPĂ GRATII! Au snopit în bătaie un bătrân și l-au jefuit

0
253

Patru tineri din Pietroasele au ajuns pe mâna politistilor după ce, în urmă cu două luni, au snopit în bătaie un bătrân si l-au jefuit. Suspectii au intrat în miezul noptii peste bărbatul de 77 de ani din localitatea Sarânga, l-au imobilizat, apoi au furat din casă bani, electronice si electrocasnice. Azi, tâlharii au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau si risca sa ajunga dupa gratii.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea zilei de 17 spre 18 ianuarie, mai multe persoane necunoscute au intrat în locuinţa unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din localitatea Şarânga, l-ar fi imobilizat şi i-ar fi solicitat sume de bani, după care ar fi sustras mai multe produse electronice şi electrocasnice din locuinţă, printre care un televizor, dar și camerele de supraveghere a imobilului. Prejudiciul, estimat de persoana vătămată, este de aproximativ 3.000 de lei. După ce au adunat mai multe probe, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare. În urma verificărilor la locuinţele celor patru tineri, cu vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani, au fost găsite cablurile smulse din perete locuinței bătrânului, dar și un dispozitiv de stocare cu imaginile surprinse de camerele video, care a permis anchetatorilor să-i identifice pe făptași. Bunurile identificate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Faţă de persoanele bănuite, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în acest moment sunt prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Indivizii sunt suspecți și în alte dosare de tâlhărie comise pe raza județelor limitrofe.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ