TAMPONARE ÎN LANŢ! Patru maşini lovite din cauza neatenţiei la volan

0
96

Carambol in aceasta dupa-amiaza in spatele sediului Politiei Locale. Din cauza unui sofer, angajat al Postei Romane, 4 masini au fost avariate. Soferul ar fi incercat sa evite o masina care iesea de pe un loc de parcare, a tras prea mult de volan si a lovit alte 3 masini care erau parcate regulamentar pe sensul opus.
Patru maşini au fost avariate din cauza unui şofer al Poştei Române. Aflat în timpul programului, la volanul unei dubiţe inscripţionată cu Poşta Română, în timp ce se deplasa spre Tribunalul Buzău, a încercat să evite o maşină care ieşea din parcarea aflată în spatele sediului Poliţiei Locale. Martorii spun că viteza acestuia era destul de mare pentru zona în care se afla. Din impactul cu autoturismul pe care şi-a dorit să-l evite, aceasta a ricoşat în altele trei masini parcate regulamentar pe sensul opus deplasării.
Inccidentul a avut loc pe strada din spatele Bisericii Sfântul Sava, în această după amiază şi din fericire nu a rezultat nici o victimă. Cele mai mari pagube materiale au fost in cazul unui bolid, parcat regulamentar pe sensul opus.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ