TÂNĂR ÎNJUNGHIAT ÎNTR-O ALTERCAŢIE ÎN TRAFIC

0
124

Un tânăr de 27 de ani a fost înjunghiat în timpul unei altercaţii în trafic. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde a rămas internat pentru supravehgeret medicală. Agersorii săi, doi bărbaţi din Cătina au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
Joi seară, poliţiştii din Cislău au fost alertaţi prin numărul de urgenţă 112 de către un bărbat de 50 de ani, din Chiojdu,care a reclamat că a fost victima unei agresiuni. Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj pentru a verifica sesizarea. Poliţiştii au constatat că era vorba despre un conflict în trafic.

“Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, care a avut la bază o altercație în trafic. În cursul acelei zile, apelantul s-ar fi deplasat cu o autoutilitară iar la intersecția DJ 102 L cu DJ 102 B șoferul autoutilitarei ar fi claxonat pe motiv că un autoturism era staționat și afecta fluența traficului. În timpul conflictului, atât apelantul, cât și șoferul autoutilitarei – un bărbat de 27 de ani din Chiojdu au fost agresați de către două persoane care se aflau în zona autoturismului staționat. Polițiștii au stabilit că agresorii ar fi doi bărbați, de 22, respectiv 50 de ani, ambii din Cătina”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean.
În urma agresiunii, șoferul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

“La U.P.U. a S.J.U. Buzău a fost transportat un tânăr în vârstă de 27 de ani, victima a unei agresiuni. Bărbatul prezenta o plagă înjunghiată toracică la nivelul antebraţului stâng. Medicii au hotărât ca acesta să rămână internat în spital, pentru continuarea tratamentului şi supraveghere medicală”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Buzău.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, şi i-au reținut pe cei doi agresori pentru 24 de ore.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ