TÂNĂR OM DE AFACERI, PROPUS PENTRU FUNCŢIA DE PREFECT

0
479

Silviu Iordache a fost desemnat de conducerea PLUS Buzău

Funcţia de prefect al judeţului Buzău ar putea fi ocupată de un tânăr om de afaceri. Conducerea PLUS, partidul căruia îi revine postul, l-a desemnat pe Silviu Iordache, proprietar al unei fabrici de panouri solare să ocupe cea mai importantă poziţie din Prefectură. Numirea acestuia nu a fost oficializată încă printr-o hotărâre de guvern.
Silviu Iordache, un tânăr om de afaceri în vârstă de 37 de ani, este propunerea PLUS Buzău pentru funcţia de prefect al judeţului. Nominalizarea a fost făcută după ce varianta iniţială, conform căreia fostul preşedinte al partidului, Mihai Răzvan Moraru urma să preia conducerea Prefecturii a fost respinsă la Bucureşti. Silviu Iordache, cel care este acum desemnat să devină prefect, provine din mediul de afaceri, fiind proprietarul unei fabrici de panouri solare.
Numirea lui Silviu Iordache în funcția de prefect era aşteptată în cursul şedinţei de guvern de miercuri, lucru care, însă nu s-a întâmplat. Astfel, în conducerea Prefecturii Buzău există o singură funcţie ocupată, anume cea de subprefect, în care a fost instalată, săptămâna trecută, Marieta Boloș, șefa organizaţiei de femei a PNL. Rămân libere în continuare postul de prefect și cel de-al doilea post de subprefect.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ