TÂNĂR, RĂPUS DE COVID-19

0
16

Coronavirusul face, în continuare, victime la Buzău. Potrivit datelor trimise de Direcţia de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore un tânăr în vârstă de 28 de ani a pierdut lupta pentru viață. Numărul deceselor a ajuns la 71 de la începutul pandemiei.
Un tânăr de 28 de ani este cea mai recentă victimă a noului coronavirus. Pacientul era cunoscut cu antecedente post traumatism sever de coloana vertebrală. Acesta s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Județean Buzău cu simptomatologie respiratorie. În urma testului a fost confirmat cu coronavirus și a rămas internat la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Pe fondul comorbidităților a avut o evoluție clinică nefavorabilă şi, în scurt timp a decedat.
O veste ceva mai bună vine de la Direcţia de Sănătate Publică, care anunţă astăzi, un număr mai mic de îmbolnăviri faţă de zilele trecute. În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 20 cazuri noi de persoane infectate cu SARS- CoV-2 Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 9 și 80 de ani. Din cele 289 de persoane aflate în izolare la domiciliu, 165 sunt confirmate pozitiv. Pacienţii sunt asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară. Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, pacienții confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, trebuie să stea în izolare la domiciliu sub supravegherea medicului de familie. De la începutul pandemiei, la nivelul județului Buzău , 2097 de persoane au fost confirmate pozitiv cu Covid-19 .Totdată, 1435 de persoane au fost declarate vindecate de Covid-19, de la începutul pandemiei

Iuliana Sîrbescu / Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ