TARABELE DE CĂRȚI, MUTATE PE PLATOU! Comercianții sperau că rămân pe Al. Trandafirilor

1
574

Un licăr de speranță se născuse în mintea comercianților de pe Aleea Trandafirilor. Pe surse, au aflat că edilii ar fi decis să nu îi mai mute din spațiile pe care le ocupă în prezent. Tarabagiii chiar și-au refăcut tonetele, le-au vopsit și le-au pus jaluzele conform unor indicații date de un artist plastic. Vânzătorii de cărți spun că Aleea Trandafirilor este un vad comercial bun și că mutarea lor într-un alt loc le-ar putea aduce chiar și falimntul.
Numai că veștile auzite de comercianți nu sunt așa cum și-ar dori. Informațiile venite de la conducerea Primăriei spun că tarabele de carte și presă vor fi mutate în Piața Daciei, acolo unde s-ar dori chiar amenajarea unui spațiu de lectură în aer liber.
Comercianții nu sunt mulțumiți de noua locție pe motiv că în Piața Dacia este permanent soare pe timpul verii, iar iarna este viscol. În plus, nici clienții nu ar fi atât de numeroși. Edilii recomandă totuși un program de funcționare adaptat după cerințele cumpărătorilor.
Tarabele de carte și presă care vor fi mutate în Piața Dacia vor fi reamenjate conform unor proiecte relizate de către un specialist consultat de conducerea Primăriei.
DENISA IRIMIA
LAURENȚIU GROZEA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. …Buna ziua!…Imi doresc din suflet, sa refaca Platoul Dacia, cu completarea bucatilor de marmura sparte…si sa nu mai dea voie sa fie expozitie pentru masini…Avem cea mai frumoasa priveliste . cel putin din tara, cu Palatul Municipal si acest grandios ‘Platou”. O zi buna!

LĂSAȚI UN MESAJ