TÂRGUL CARIERELOR LA MUZEUL JUDEȚEAN

0
43

Universităţi de prestigiu îşi prezintă oferta educaţională
Cele mai importante universități din ţară și-au prezentat oferta educațională la Buzău. Liceeni din județ au fost invitați la Târgul Ofertelor Educaționale ale Universităților de Stat din România pentru a afla despre oportunitățile pe care le au după ce își vor finalize studiile.
Reprezentanții universităților din România s-au reunit la Buzău pentru a-și expune oferta educațională aferentă anului universitar 2021-2022. Adolescenții care sunt la un pas de finalizarea studiilor liceale au avut posibilitatea să afle care sunt instituțiile de învățământ superior din România, profilurile lor astfel încât să își facă o imagine asupra carierelor pe care le-ar putea îmbrățișa pe viitor.
Ofertele au fost prezentate în cadrul unui eveniment organizat de Muzeul Județean Buzău și au participat universități din București, Constanța, Iaşi, Brașov sau Timișoara.
Toți cei care sunt interesați să afle care ofertele universităților din România pentru următorul an sunt așteptați la Muzeul Județean până în data de 23 mai începând cu ora 10.00.

Florin Zafiu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ