TARIFE MAI MARI LA TAXI

0
192

Taximetriştii cer mărirea tarifelor de transport. Ei au înaintat Primăriei o propunere de majorare a preţului cu un leu pe kilometru, iar solicitarea urmeză să fie supusă aprobării sub forma unui proiect de hotărâre ce se va afla pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe a Consiliului Local Municipal.
Consilierii municipali urmeză să se pronunţe prin vot asupra unei cereri a taximetriştilor de mărire a tarifelor de transport. Solicitarea este cuprinsă într-un proiect de hotărâre ce va intra pe ordinea de zi a şedinţei de la sfârşitul lunii, a Consiliului Local Municipal. Creşterea preţului ar urma să fie de un leu pe kilometru. Taximetriştii îţi justifică cererea invocând creşterea preţurilor carburanţilor, dar şi a costurilor cu reparaţiile şi întreţinerea autovehiculelor.

“Ca urmare a solicitării primite de la transportatorii autorizaţi taxi din municipiul Buzău prin care se propune modificarea tarifului de distanţă maximal de la 2,5 lei/km la 3,5 lei/km, este necesară elaborarea unui proiect de hotărâre şi supunerea acestuia spre dezbatere Consiliului Local al Municipiului Buzău” se arată în proiectul de hotărâre.

Prin acelaşi proiect de hotărâre sunt stabilite şi locurile de așteptare a clienților, utilizate de autovehiculele care desfășoară activitate de transport persoane în regim de taxi, pe raza municipiului Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ