TARIFE MAI MICI LA GUNOI

0
144

Buzoienii vor plăti facturi mai mici pentru serviciul de salubrizare. Alesii locali au aprobat proiectul prin care tarifele pentru gunoi vor fi reduse. Initial, proiectul a fost redactat sub o altă formă, însă intervenetia unui presedinte de asociatie de proprietari a făcut ca tariful să revină la cel de dinainte de luna mai.

Aleșii locali au aprobat în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal, proiectul prin care tarifele pentru serviciile de salubrizare să fie reduse. Inițial, proiectul a fost redactat sub o altă formă, însă consilierii opoziţiei, cu sprijinul unor asociaţii de proprietari, au venit cu un amendament la acest proiect. Mai exact, aceștia au propus să se aprobe prețul de dinainte de luna mai, de 11,01 lei.

 

După aceste intervenții, proiectul a fost supus votului cu modificările propuse și a fost aprobat de toți aleșii locali.

Prin urmare, preţul de ridicare a deşeurilor menajere a fost redus cu 9 bani pentru populaţie. Majorarea tarifului ar fi trebuit să survină ca urmare a stabilirii taxei de 80 lei pe tona de deşeuri depuse la groapa ecologică. Însă deocamdată municipiul Buzău nu intră sub incidența acestei taxe. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ