TAXA PE APĂ METEORICĂ, SUSPENDATĂ! Pe o perioadă de cel puțin 3 luni

0
97

Buzoienii nu vor mai plăti taxa pe apă meteorică, cel putin in următoarele 3 luni. Este decizia luată astăzi în cadrul sedintei Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitară 2008, cea care păstoreste Compania de Apă. Toti membrii au fost de acord ca taxa să fie eliminată în următoarea perioadă pentru persoanele fizice.
O nouă ședință cu scântei a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară 2008, cea care păstorește Compania de Apă Buzău. Pe ordinea de zi au fost mai multe proiecte importante pentru buzoieni, însă nu toate au fost aprobate. Vestea bună este că, în următoarele trei luni, persoanele fizice nu vor mai plăti taxa pe apă meteorică.
Totodată, în cadrul ședinței de astăzi, s-a luat în discuție și bugetul Companiei de Apă. Edilul Buzăului consideră că o sumă considerabilă de bani care urma să fie investită în reabilitarea Hotelului Crâng, va fi direcționată către schimbarea unor rețele. Constantin Toma a ridicat o problemă stringentă a municipiului, și anume cea a conductelor realizate din azbociment, dovedite cancerigene pentru om.
În cadrul ședinței ADI, comuna Unguriu a decis să se retragă din această asociație pentru că riscă pierderea unor finanțări europene pentru sistemul de apă și canalizare din localitate.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ