TEATRUL “G. CIPRIAN” PROVOACĂ ELEVII

0
58

Instituțiile culturale din Buzău se adptează din mers situaţiei impuse de starea de urgenţă. Reprezentanții Teatrului „George Ciprian” din Buzău, încearcă să păstreze legatura cu publicul , în special cel tânăr. Copii și adoleșcenții sunt invitați să scrie o scurtă poveste, Pornind de la propoziția „Viața s-a mutat pe Internet”.
Teatrul „George Ciprian” provoacă copii și adolescenții din județ să redacteze o poveste, pornind de la propoziţia „Viaţa s-a mutat pe Internet”, așteptând un răspuns creativ din partea „generaţiei Internetului”. Poveștile pot conține viziunea copiilor despre situația actuală a societății.
Poveștile pot avea maxim 3 pagini, iar părinții sunt rugați să intervină foarte puțin sau chiar deloc în ceea ce scriu copii. Autenticitatea poveștilor , este esențială. Cele mai bune povești, selectate de un juriu de specialitate vor fi publicate într-un volum care va fi disponibil gratuity. Dacă starea acuală continuă, poveștile copiilor vor fi transformate în piese de teatru transmise on-line.
Copii sunt deschiși la această idee, chiar în primele zile s-au primit texte deosebit de frumoase. Poveștile pot fi trimise , în continuare până la data de 30 aprilie, la adresa de e-mail teatrulgeorgeciprian.pr@ gmail.com. Teatrul „George Ciprian” își propune ca aceste activități să persiste în timp, adaptându-se la digitalizarea activității.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ