TENSIUNI ÎN PSD, PNL, PMP! Contre între Ad. Mocanu – I. Marin și C. Toma – E. Neagu

1
280

Consilierii din opoziție au părăsit, ieri, în grup, sala de ședințe. Cu o excepție, pemepistul Ion Marin, care a rămas să voteze alături de consilierii PSD și ALDE.
Gestul i-a scos din sărite pe colegii din Mișcarea Populară care l-au interpretat ca pe o trădare. Imediat, deputatul Adrian Mocanu, a anunțat demararea procedurii de excludere din partid a lui Ion Marin.
”Ion Marin, consilier local al PMP Buzau, s-a vandut cu totul intereselor grupului infractional reprezentat de primarul PSD Constantin Toma. Domnul Ion Marin a luat act de strategia publica a PMP legata de sedinta CLM, dar a ales sa dea cartile pe fata si sa arate intregii opinii publice caracterul sau de sluga in fata intereselor ilegitime ale unui primar penal Pentru motivele aratate mai sus, PMP Buzau va declansa procedurile de excludere din partid a domnului Ion Marin!”
Răspunsul colonelului Ion Marin nu s-a lăsat așteptat. Sub titlul „Adriane nici nu stii, cat de mic incepi sa fii !!!”, fostul șef al IPJ Buzău a postat astăzi un material pe Facebook.
CARTON
ION MARIN – FACEBOOK

Nici în PNL Buzău apele nu sunt prea limpezi, iar pentru următoarele zile se anunță detonarea câtorva bombe. Faptul că în ședința CLM de ieri, consilierul PNL Șerban Nicolae a mai rămas în sală preț de 5 minute n-a fost considerat un gest de trădare.
Nici în PSD nu e liniște deplină. Ieri, C-tin Toma, președintele organizației municipale a PSD, a trimis săgeți otrăvite înspre Emanoil Neagu, din cauză că șeful CJ ar juca în echipă cu Ionel Tescaru.
Tensiunile din partidele buzoiene vor crește în perioada următoare întrucât în aceste zile se negociază pentru întocmirea listelor de candidați la parlamentare.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cred ca tensiunea cea mai mare e din cauza lui Toma.
    Are calități de vataf,pe care vrea sa le mascheze prin aparițiile din presa.
    Contabilizați ieșirile in presa ale lui!
    Purtătorul de cuvinte mai e angajat?

LĂSAȚI UN MESAJ