TENSIUNI ÎNTRE PRIMĂRIE ȘI POLIȚIȘTII LOCALI! MÂINE, LA ORA 09.00, SE AȘTEAPTĂ SENTINȚA JUDECĂTORULUI

8
341

Politiștii locali au atacat în instanță noua organigramă a primăriei și hotărîrea șefilor din palatul Comunal de disponibilizarea a 305 agenți. Instanța de judecată va analiza documentele depuse de avocații celor două părți, iar mîine dimineață judecătorii vor da soluția. Întrebat astăzi ce părere are despre proces, în contextul în care polițiștii locali sunt optimiști că vor avea câștig de cauză, primarul Constantin Toma a declarat că este la rândul său încrezător într-o sentință favorabilă.
Edilul a mai declarat că polițiști locali disponibilizați sunt susținuți de forțe obscure în demersul lor juridic. A fost dat drept exemplu unul dintre avocații agenților locali, care ar fi încercat astăzi să blocheze un concurs de angajare.
Toma susține că prin concedierea celor 300 de polițiști locali primăria va economisi zeci de miliarde de lei pe an, bani care vor fi folosiți în modernizarea orașului.
Mîine, după ora 9.00, la Tribunalul Buzău va fi din nou forfotă. Polițiștii localai așteaptă cu sufletul la gură hotărârea instanței. Luni le expiră preavizele, iar de marți vor fi șomeri cu acte în regulă.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

8 COMENTARII

  1. Imi puteti explica de ce ati dat afara oamenii de la monitorizare si apoi angajati alti oameni tot la monitorizare? Cred ca aici intervin fortele dvs obscure de a va angaja rudele!
    Daca din 100 de oameni au mai ramas doar cativa in sala astazi, inseamna ca majoritatea….a inteles unde e dreptatea! Mai dureaza pana ce capul cret va intelege ca nu armata il poate apara . Dar cine stie poate face disponibilizari si acolo, iar cu banii ramasi la salteluta matale 🙂

    • Pai politistul local,Hanganu George Laurentiu era cel mai mare agitator.Sora sa,Marculescu Denisa lucreaza la calculatoare la biroul taxe si impozite iar mama acestuia la cantina saracilor.Se fura mult de acolo,la D-na Hanganu Elena.

  2. Restructurarea politistilor locali este vazuta cu ochi buni de toti cetatenii orasului Buzau.D-nul primar are sustinere mare.Afara cu acesti politisti care mancau banii bugetului local!

LĂSAȚI UN MESAJ