Tentativă de sinucidere cu scandal! Femeia a acuzat abuzuri din partea autorităților

0
80

Tentativă de suicid, azi, in cartierul Micro XIV. O femeie in varsta de 47 de ani, cunoscută cu afectiuni psihice a amenintat ca se arunca de la etajul 3 al blocului in care locuieste. Femeia a sustinut ca a fost victima unor abuzuri din partea politiei si a justitiei. Vecinii spun că nu-si explica ce a determinat-o pe femeie sa recurga la acest gest.
Scandal monstru în această dimineață în cartierul Micro 14 din municipiul Buzău. Pe motiv că este supusă la abuzuri din partea autorităților, o femeie a amenințat că se aruncă de la etajul trei. Pentru a fi și mai convingătoare a început să se închine și să citească din Biblie. Femeia s-a așezat lîngă fereastra dormitorului, a înșiruit problemele care au determinat-o să ia o asemenea decizie și a solicitat la fața locului prezența unui polițist din Focșani.
În schimb la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmerie care au iritat-o și mai mult pe femeie. Buzoianca a amenințat că dacă autoritățile nu se retrag de la fața locului, atunci se va arunca în gol.
O parte dintre vecini spun că femeia în vîrstă de 47 de ani nu și-a ieșit din fire niciodată în timp ce alții spun ca femeia a mai facut scandal si in trecut.
La fața locului a ajuns și sora femeii care nu a reusit să o convingă să renunțe la gestul extrem
Din fericire după mai bine de patru ore femeia a renunțat la gestul extrem. Conform autorităților femeia este cunoscuta cu afectiuni psihice.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ