TEODORA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! La 20 de ani, în comă de peste două luni

0
59

Teodora Tudose a absolvit Colegiul Național Hasdeu în 2015 și tot în același an a fost admisă la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, unde, în prima lună de stundenție, devine membru al Asociației Studenților în Drept. În 2016, se remarcă în cadrul Asociației, fiind unul dintre cei mai activi membri, obținând în același timp rezultate foarte bune la examene. În octombrie anul trecut, Teodora devine director al Departamentului Academic din cadrul Asociației, iar programul său zilnic se împărțea între cursuri, seminare, iar seara pregătea proiecte alturi de alți colegi. În noiembrie, Teodora a început să acuze dureri de cap și stări de disconfort, iar la scurt timp a fost internată la Spitalul de Urgență din București și în câteva zile a intrat în comă. Din decembrie până acum a trecut prin multe investigații, operații, tratamente, unele care au dat rezultate, altele nu. Medicii au pus diagnosticul de encefalită autoimună într-o formă rară, iar doctorii au afirmat că este al doilea caz din România. Cadrele didactice de la Colegiul Hasdeu sunt înmărmurite și nu le vine să creadă că Teo, cea optimistă, este acum pe un pat de spital, fără nicio reacție.
Medicii de la noi din țară nu i-au dat șanse Teodorei, dar semne pozitive vin de la clinici din străinătate. Pentru transferul tinerei, familia sa are nevoie de 15 mii de euro, sumă de care nu dispune în prezent. Pentru a o ajuta, elevii Colegiului Hasdeu au demarat o campanie de strângere de fonduri.
Totodată, cadrele didactice de la Hasdeu fac un apel la toți oamenii de bine să o ajute pe Teodora să ajungă la un spital din străinătate.
Cei care vor să o ajute pe Tedora Tudose pot face donații în contul Băncii Transilvania numărul:
RO86BTRLRONCRT0212392801 (Tudose Leonard Ramon)
Prin reprezentanții studenților din cadrul Facultății de Drept a Universității din București sau prin PayPal.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ