TEREN SPORT PENTRU COPIII CU DIZABILITĂȚI! Va fi amenajat pe terenul fostei Maternități

0
75

Copiii cu dizabilităti din judetul Buzău se vor putea bucura de o sală de sport adaptată nevoilor lor. Consiliul Judetean a lansat ideea unui proiect menit să atragă de la Compania Natională de Investitii fondurile necesare realizării unei săli de sport pentru copiii si tinerii cu handicap. Obiectivul ar urma să fie ridicată pe terenul fostei maternităti de pe bulevardul Gării.
Buzăul ar putea avea o sală de sport destinată copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi. Ineditul proiect este al Consiliului Judeţean care speră să atragă de la Compania Naţională de Investiţii fondurile necesare realizării obiectivului. Sala de sport pentru copiii şi tinerii cu handicap ar urma să fie ridicată pe terenul fostei maternităţi de pe Bulevardul Gării din Buzău.
Clădirea vechii maternități se află într-un stadiu avansat de degradare și va fi demolată. Pentru ca terenul să nu rămână liber, Consiliul Județean și-a propus ca pe acest amplasament să se ridice o sală de sport. Dacă va fi pus în practică, proiectul este unic în ţară.
În perioada următoare, autorităţile judeţene vor începe demersurile pentru obţinerea autorizaţiilor necesare pentru demolarea clădirii fostei maternităţi. Pe acelaşi teren, autorităţile vor să amenajeze, pe lângă sala de sport pentru copiii cu dizabilităţi, şi un părculeţ.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ