Terenuri gratuite, mere otrăvite?

0
26

Consilierii locali atrag atenția cu privire la cadourile imobiliare pe care Primăria Buzău le primește
Primăria municipiului Buzău a intrat în posesia unor terenuri în urma unor donații sau a unor renunțări gratuite. Fostul președinte al Tribunalului Buzău, consilierul local Constantin Florescu a atras atenția că administrația ar trebui să fie mai atentă având în vedere că în spatele acestor oferte de nerefuzat s-ar putea ascunde interese obscure. Mai mult decât atât, fostul magistrat a dat exemplul unei hotărâri a Înaltei Curți de Casație și Justiție care a statuat că primăriile ar trebui să plătească pentru astfel de terenuri.
Un alt teren donat este cel al unei fundații. Pe suprafața de teren respectivă ar urma în următorii 7 ani să se construiască un spital municipal. Potrivit acordului între primăriei și fundație, dacă investiția nu ar avea loc atunci atât terenul cât și fondurile cheltuite ar putea fi pierdute de primărie.
Subiectul construirii unui spital municipal la Buzău a stârnit în ultima perioadă diverse reacții atât din partea consilierilor locali cât și din partea, autorităților județene, oameni politici sau reprezentanții Prefecturii.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ