TERMEN AMÂNAT

0
35

Comercianții de la Piaţa Crâng trebuie să mai aștepte până când se vor muta în noua construcție. Și asta pentru că deși, termenul de finalizare a noii piețe a fost luna decembrie, vremea și perioada sărbătorilor de iarnă l-au împiedicat pe constructor să termine lucrarea. Conducerea societății Piețe, Târguri și Oboare Buzău spune că a primit o adresă din partea firmei care se ocupă de această construcție, prin care i se aducea la cunoștință că termenul prevăzut inițial în contract nu poate fi respectat.

În aceste condiții, SC Piețe, Târguri și Oboare Buzău lucrează acum la un act adițional în care să fie specificat un nou termen de finalizare a noii piețe. Conducerea societății buzoiene speră ca, de această dată, în urma unor calcule pe care constructorul trebuie să le facă în această perioadă, lucrarea să fie finalizată cât mai repede.

La acest moment, potrivit conducerii SC Piețe, Târguri și Oboare Buzău lucrările la Piața din Crâng sunt realizate în procent de 50 la sută, dacă se ia în calcul faptul că ceea ce a fost mai important din construcție s-a realizat.

 

Valoarea contractului privind această construcție este de până în 80.000 de euro. Noua piaţă va fi una modernă, cu boxe în care comercianţii să poată prezenta marfa. De asemenea, aceasta va avea încălzire astfel încât oamenii să nu mai înghețe de frig. Piaţa Crâng deserveşte cartierele Crâng, Spiru Haret, casele din zona Traian Vuia, dar şi o parte dintre locuitorii de pe Bulevardul Mareşal Averescu.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ