Termen limită pentru eliberarea abonamentelor Trans-Bus! Zecii de mii de gratuități pentru elevi și pensionari

0
145

Buzoienii care nu au reusit să ridice legitimatiile de călătorii, gratuite eliberate de Trans-Bus, trebuie sa stie ca mai au timp pană la sfarsitul lunii mai. Reprezentantii operatorului de transport urban atrag atentia asupra faptului că în punctele de vanzare de la Gară si din cartierul Micro 14 abonamentele vor fi eliberate pana pe 8 mai urmînd ca pînă la sfîrsitul lunii legitimtiile să fie distribuite doar de angajatii societătii prin sediul societățti de pe strada Pogonele.
Societatea de transport public de personae din municipiu, prelungește campania de eliberare a abonamentelor de călătorie cu titlu gratuit. Conform calendarului stabilit, elevii, pensionarii și celelalte categorii de persoane beneficiare vor putea să obțină legitimațiile de călătorie pînă pe data de 8 respectiv 15 mai.
Astfel pînă pe 8 mai abonamentele vor putea fi ridicate din stația liniilor 3, 4 și 7 de la Gară între orele 13.00 și 17.00 sau din capătul liniilor 5,7 și 8, în cartierul Micro 14, în intervalul 8.00 – 16.00. După data de 8 mai abonamentele se vor putea ridica doar de la sediul Trans Bus situat pe strada Pogonele nr.5 între orele 8.00 și 16.00. Mii de pensionari și elevi au intrat în posesia abonamentelor gratuite pînă în momentul de față.
Reprezentanții Trans – Bus se așteaptă ca pînă la sfarsitul lunii viitoare mai bine de 10.000 de pensionari să solicite abonamente gratuite.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ