TESTE POZITIVE PENTRU DOUĂ CADRE MEDICALE, NEGATIVE PENTRU PACIENŢI

0
336

În urma testării întregului personal medical și a pacienților, din secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă, rezultatele au fost negative pentru toți cei 13 pacienți, însă alte două cadre medicale au fost depistate pozitiv la testul pentru COVID19.
Alte două cadre medicale de la secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă au fost confirmate cu noul coronavirus. Testele recoltate personalului medical şi pacienţilor internaţi pe secţie au indicat prezenţa virusului în cazul unui medic şi al unei infirmiere. Rezultatele finale sunt negative, însă, pentru pentru toţi cei 13 pacienţi.
Coronavirusul s-a extins la secția ORL, după ce, inițial a fost depistat un medic infectat. În cursul zilei de miercuri, prezența virusului a fost confirmată și în cazul a două asistente și a două infirmiere din cadrul aceleiași secții. Numărul de cadre medicale din secția ORL infectate cu noul coronavirus a ajuns astfel la 7. Acestora li se adaugă alte 8 cazuri din secția de Medicină Internă, confirmate la sfârşitul săptămânii trecute.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ