TINEREȚE RĂPUSĂ DE COVID-19

0
85

Pandemia de coronavirus a mai făcut o victimă în rândul cadrelor medicale din Buzău. O asistentă medicală ce lucra la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean a pierdut lupta cu virusul. Femeia, în vârstă de 32 de ani, era însărcinată în șapte luni.

Vestea a venit ca un trăznet pentru soțul și familia tinerei femei. În mai puțin de o lună, Adelina Andrei, a pierdut lupta cu virusul. Primii care au fost infectați cu Coronavirus au fost părinții, apoi soțul a prezentat aceleași simptome. La puțin timp după familia ei, femeia a fost testată cu testul P.C.R., rezultatul fiind pozitiv. Tânăra a urmat un tratament la domiciliu dar, starea sa de sănătate s-a agravat. În mai puțin de o săptămână, Adelina a ajuns la colegii ei de la Urgențe, care au transferat-o la Maternitatea din Buzău.

A urmat transferul de urgență la Maternitatea Bucur din Capitală, unde doctorii au luat decizia de a face operația de cezarină în cel mai scurt timp. De aici a ajuns la Spitalul Pantelimon, unde starea de sănătate s-a ameliorat, iar femeia dădea semne că își revine și își va putea strânge în brațe copilul. Din păcate, marți dimineață Adelina s-a stins.

Colegii de la SANITAS și-au exprimat regretele pe pagina de Facebook a sindicatului.

Anunțăm cu adânc regret dispariția fulgeratoare a colegei noastre, asistent UPU, Andrei Adelina Steliana… o floare prea tânăra și frumoasă pe care Dumnezeu și-a dorit-o în grădina lui, mult prea devreme… Nu a fost suficientă tinerețea și sănătatea ta, ca sa lupte cu acest virus nemilos, Adelina… Ne vom gândi la tine mereu… Suntem alaturi de familia îndurerată și ne exprimăm sincerele noastre condoleanțe…
Dumnezeu sa te odihneasca, mamico!

Adelina a fost singurul copil al părinților. Mama, este cadrul medical și tatăl fost angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. O fire veselă, mereu cu zâmbetul pe buze. Ea și-a dorit foarte mult să urmeze meseria mamei sale, aceea de a salva vieți, însă pe a ei… nu a putut.
Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ