TINERI POLIŢIŞTI LA I.P.J.

0
48

Poliţia buzoiană are, începând de săptămâna aceasta 13 noi angajaţi. Este vorba despre absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina care îşi încep activitatea în diferite structuri ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean.
13 tineri au intrat în rândurile poliţiştilor buzoieni, la formaţiunile de ordine publică. Ei au fost repartizaţi în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire şi, de asemenea, în funcţie de opţiunea personală. Tinerii, care au absolvit Şcoala de Poliţiei de la Câmpina, au fost înaintaţi în primul grad profesional şi, în perioada următoare, îşi vor începe activitatea în cadrul structurilor la care au fost repartizaţi.
Inspectorul general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, i-a felicitat pe cei mai tineri poliţişti şi le-a urat mult succes:
„Intraţi în instituţie în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceţi mai departe tradiţia Poliţiei Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale şi a ordinii sociale. Mulţumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat şi susţinut în alegerea pe care aţi făcut–o, aceea de a fi poliţişti. Îi asigur că Poliţia Română este pregătită pentru integrarea şi protejarea voastră, pentru asigurarea condiţiilor de muncă şi eficientizarea activităţii,”a transmis şeful Poliţiei Române.
Noile încadrări vin să rezolve deficitului de personal din cadrul Inspectoratului de Poliţie la Judeţului Buzău, deficit cauzat de pensionările masive din ultma perioadă.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ