ȚINUȚI LA POARTĂ

0
33

Bătaie de joc la adresa jurnaliștilor. Acționarii Companiei de Apă au interzis accesul reprezentanților media la ședința Adunării Generale a Acționarilor Companiei, în ciuda faptului că, până astăzi, aceștia au avut mereu acces la astfel de adunări. În plus, ședințele sunt publice, conform legii.
Ținuți în frig și cu poarta încuiată. Așa au considerat de cuviință acționarii Companiei de Apă că trebuie să trateze jurnaliștii veniți, miercuri, la ședința Adunării Generale a Acționarilor. Cu câteva minute înainte de debutul ședinței, reprezentanților mass media li s-a încuiat poarta în nas și li s-a transmis, printr-un agent de pază, că nu au acces în instituție.
După acest dialog, poarta Companiei de Apă a fost bine ferecată cu un lanț metalic și cu lacăt.
După mai multe insistențe din partea jurnaliștilor, directorul interimar al Companiei de Apă a invitat reprezentanții presei într-o încăpere, însă nu în cea în care se desfășura ședința AGA.
Le reamintim acționarilor Companiei de Apă că aceste ședințe sunt publice, iar reprezentanții presei au dreptul legal de a fi participa. În plus, de nenumărate ori, o parte dintre acționarii Companiei chiar au făcut presiuni pentru ca accesul presei să fie permis, în ciuda opoziției venită din partea colegilor lor din conducerea societății.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ