„Ţinutul Buzăului” la Târgul de Turism al României

0
10

Expoziții foto și oferte turistice din Buzău într-un singur loc
În perioada 23-26 februarie 2023, Consiliul Județean Buzău va participa la Târgul de Turism al României, Bucureşti – Centrul Expozițional Romexpo, cel mai mare eveniment al industriei ospitalității românești. La această ediție vor fi promovate destinațiile de vacanță cele mai atractive ale județului, precum și cel mai recent teritoriu acreditat UNESCO, Geoparcul Internațional UNESCO „Ţinutul Buzăului”.
Programul de activități propus de Geoparcul Internațional UNESCO „Ținutul Buzăului” include activități educaționale pentru copii, prezentări de profil precum și elemente de realitate virtuală prin care vizitatorii târgului pot călători pe teritoriul geoparcului buzoian.
La standul propriu al județului, pe parcursul celor 4 zile de târg, vizitatorii târgului vor avea ocazia să călătorească în Buzău și prin intermediul unei expoziţii de fotografie.
Tot cu această ocazie, Consiliul Județean Buzău va lansa la nivel național aplicația Descoperă Buzăul, platformă online care ghidează turiștii înainte de a alege o destinație turistică din județ, prezintă oferta culturală a județului, precum și oferta de servicii turistice de cazare și masă. Prin numai câteva click-uri vor putea fi accesate cu ușurință componentele ofertei turistice ale județului Buzău.
Accesul vizitatorilor la târg se face începând cu orele 10.00.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ