TNL Buzău își alege liderii

0
44

Studenți și antreprenori, în cursa pentru șefia Tineretului Liberal
Sunt alegeri la Tineretul Național Liberal, filiala Buzău. Tinerii liberali, unii dintre ei care abia au trecut pragul partidului, alții cu suficientă experiență dobândită în cadrul organizației, își aleg echipa de conducere în cadrul unui eveniment care va avea loc duminică, 10 aprilie, la care sunt așteptați să participe peste 300 de delegați din întreg județul.
Andreea Vintilă candidează la funcția de președinte al Organizației Județene a TNL Buzău. Are 28 de ani, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane și a Facultății de Management din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară București, în prezent, masterandă a Facultății de Administrație Publică din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

”Nu mă așteptam în urmă cu un an ca viața mea să ia o asemenea turnură. Nu mă vedeam atunci implicată în politică. Implicarea mea a venit însă ca un pas normal, natural, pe măsură ce am început să cunosc oameni care activează în PNL Buzău. Aș fi putut rămâne implicată doar în zona afacerii agricole pe care o deține familia mea, dar am ales să accept provocarea de a o apuca pe propriul drum, de a-mi dezvolta propria carieră și propria personalitate”, a transmis candidatul la funcția de președinte al TNL.
Mircea Onetz este candidat la funcția de prim-vicepreședinte al TNL Buzău. Este absolvent al Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere, în cadrul Universității Transilvania din Brașov iar din 2017 este administratorul unei societăți comerciale cu domeniu principal de activitate prelucrarea secundară a lemnului, în scopul producției de stupi, mobilă și cherestea.

Proiectul meu personal este ca noul suflu de tineri să îmbrățișeze și să profite de viitoarele oportunități ce le sunt oferite de către programele de finanțare europene. Pe de altă parte, dacă nu ne asumăm implicarea acum și vom alege să ne cramponăm de ce am auzit în ultimii 30 de ani : ”politica este doar pentru unii”, “oricum n-o să schimbi nimic”, “ei tot vor fura”, suntem complici și vinovații morali ai nereușitelor societății în care vom îmbătrâni”>, a precizat liberalul, prin intermediul unui comunicat de presă.
Andreea Șugă candidează la funcția de prim-vicepreședinte al TNL Buzău. Are 21 de ani, este absolventă a Colegiul Național ,,B. P. Hasdeu” Buzău iar în prezent este studentă în anul IV la Facultatea de Drept, Universitatea din București. Tânăra a precizat că a ales TNL Buzău…

”pentru că este o echipă unită, care muncește pentru proiectele pe care le are și care oferă sprijin oricărui tânăr care își dorește să se implice în rezolvarea problemelor comunității. Chiar dacă aș fi putut alege un alt drum, familia mea deținând o afacere, am simțit că este momentul să aleg TNL și să mă implic în proiectele acestei organizații”
Ovidiu Anghel este membru în Biroul Executiv al TNL România, are 27 de ani, este absolvent al Facultății de Administrație și Afaceri iar în prezent este antreprenor și consultant Fonduri Europene.

”Am intrat în PNL fiind inspirat de valorile liberale și de spiritul tânăr pe care l-am întâlnit în organizația PNL Buzău. De fiecare data când merg acasă, în zona de munte a județului Buzau, dat fiind ca sunt născut la Gura Teghii și am crescut la Nehoiu, și văd simplitatea și ospitalitatea oamenilor cu care am crescut și lângă care m-am format, nu pot decât să mă gândesc cum să îi ajut și să fac tot posibilul pentru a contribui la un viitor mai bun pentru aceștia, prin dezvoltarea potențialului turistic și producției, prin sprijinirea localnicilor în atragerea de fonduri nerambursabile”, a precizat acesta.
Alegerile vor avea loc în data de 10 aprilie și sunt așteptați peste 300 de delegați din județ.

Florin Zafiu
Adrian Medeleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ