”TOAMNA BUZOIANĂ”, LA FINAL

0
38

Târgul Toamna buzoiană a ajuns la final. După cinci zile de funcționare, producătorii au tras linie și au calculat profiturile, iar mulți dintre ei se declară mulțumiți de sumele adunate. Spectacolele organizate, precum și produsele expuse spre vânzare au atras sute de buzoieni la târgul de toamnă.
Duminică a fost ultima zi de funcționare a târgului ”Toamna buzoiană”. După ce evenimentului i s-a acordat o atenție mai mare de către autorități, acesta a devenit un succes, în special pentru producătorii care se plâng că nu au unde să-și vândă produsele. Precupeții se declară mulțumiți de profitul pe care l-au obținut la ”Toamna buzoiană” de anul acesta.
Pe lângă sumele strânse, producătorii se bucură că au un spațiu adecvat unde să-și expună marfa și, în plus, nu plătesc chirie. Chiar dacă unii dintre ei nu au vândut foarte multă marfă în cele cinci zile ale târgului, se bucură totuși că au câștigat clienți pentru tot anul. Unii dintre vizitatori deja s-au abonat la miere de albine, vin sau brânză.
Pentru că Toamna buzoiană se dovedește a fi un succes de la an la an, autoritățile locale sunt decise să ducă tradiția mai departe și să dea ocazia clienților din Buzău să cumpere produse autentice românești.
Ediția de anul acesta a târgului Toamna buzoiană s-a încheiat cu un spectacol susținut de Gelu Vocicu și Ansamblul folcloric profesionist ”Izvoare Dobrogene”.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ