Toamna buzoiana, un mall românesc în aer liber

0
79

Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii prezent la Buzău
Târgul “Toamna Buzoiană” și-a redeschis porțile în prezența fostului ministru al Agriculturii Petre Daea. Unul unul dintre cele mai cunscute festivaluri care îmbină tradiția populară, cu arta culinară, jocul și celebrarea roadelor pământului s-a transformat într-un mall în aer liber de unde buzoienii își pot cumpăra produse naturale la prețuri de producător.
După o pauză de un an, târgul “Toamna Buzoiană” și-a redeschis porțile. Un motiv de bucurie atât pentru organizatori, producători cât și pentru clienții care sunt în căutare de produse tradiționale.
La deschiderea târgului a fost prezent fostul ministru al Agriculturii Petre Daea care a transmis un mesaj pentru cei în mâinile cărora se află acum agricultura românească.
În spațiul comercial, buzoienii își pot cumpăra legume și fructe dintre cele mai diverse. Tot aici există o largă paletă de articole vestimentare tradiționale, încălțăminte, unelte sau accesorii pentru gospodărie. Un adevărat mall în aer liber, au transmis organizatorii.
Târgul va fi deschis până pe data de 25 septembrie, între orele 10.00 și 21.00.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ