TOATE ECHIPAJELE DE LA RUTIERĂ, ÎN STRADĂ

0
69

Aproape toate echipajele de la Politia Rutieră au iesit astăzi pe străzile din municipiu. Politistii au stat cu ochii pe soferii care fie nu îsi pun centurile de sigurantă, vorbesc la telefonul mobil sau parchează neregulamentar. Actiunea a fost necesară după ce oamenii legii au constatat că tot mai multe accidente rutiere se produc, pe raza municipiului, din cauza acestor probleme.

Poliția rutieră a împânzit astăzi străzile din municipiu. Echipajele au acționat în toate zonele orașului, iar oamenii legii nu au scăpat din ochi niciun șofer care a încălcat vreo regulă de circulație. Fie au vorbit la telefonul mobil, fie au oprit neregulamentar sau nu și-au pus centura de siguranță, conducătorii auto au fost sancționați. Polițiștii au luat decizia de a efectua o astfel de acțiune după ce au constatat că cele mai multe evenimente rutiere înregistrate pe raza municipiului se produc din cauze care pot părea minore, dar care au consecințe grave.

Șoferii prinși în offside nu au fost prea încântați de prezența polițiștilor și, ca de fiecare dată, au încercat să caute scuze care să îi scape de amendă.

 

Polițiștii atrag atenția că astfel de acțiuni se vor repeta pe străzile din municipiul Buzău și în perioada următoare. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ