TOATE LOCURILE DE JOACĂ, REFĂCUTE

0
109

Toate locurile de joacă din oraș vor fi refăcute până la finalul anului. În prezent, se lucrează atât la refacerea spațiilor deja existente, cât și la înființarea unora noi. De exemplu, în cartierele Poștă și Mihai Viteazu s-au căutat terenuri disponibile pe care se amenjează locuri de joacă pentru micuți. În plus, însoțitorii copiilor vor beneficia și ei de mobilier adecvat pentru o partidă de șah sau pentru fitness.
Locurile de joacă pentru copii se află în centrul atenției autorităților, în această perioadă. Se lucrează în mai toate zonele orașului astfel încât toate spațiile destinate micuților să fie reabilitate până la finalul acestui an. De curând, s-au finalizat lucrările la un spațiu de joacă de pe Bulveradul Unirii, unde au fost aduse leagăne și balansoare noi, dar și aparate de fitness pentru adulți.
Pe lângă cele 12 spații de joacă ce vor fi reabilitate, se vor mai înființa alte 5 noi spații destinate jocului. Muncitorii lucrează în cartierele Poștă și Mihai Viteazu, acolo unde nu existau locuri de joacă, iar locuitorii au făcut numeroase solicitări către municipalitate.
În paralel cu amenjarea locurilor de joacă, se lucrează și la înființarea de platforme de gunoi îngropate.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ