TOATE RADARELE, ÎN ACŢIUNE

0
165

Toate radarele din judeţ, în acţiune, timp de 24 de ore. Toţi poliţiştii rutieri, dar şi cei de la posturile rurale au ieşit în stradă pentru a-i surprinde pe şoferii vitezomani. Mobilizarea este coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, în cadrul unei campanii europene pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării limitelor de viteză.
Poliţiştii buzoieni sunt angrenaţi, săptămâna aceasta, în acţiuni preventive pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, circumscrise calendarului campaniei „SPEED” al Poliţiilor Rutiere Europene.
Vor fi folosite echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, care vor fi amplasate în sistem „cascadă”, în special în zonele unde se înregistrează cele mai mari valori de trafic. Timp de 24 de ore, cât durează acţiunea, toţi poliţiştii rutieri vor fi în stradă şi vor folosi toate aparatele radar.
Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Controalele vizează respectarea regimului legal de viteză și reducerea numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ